PROFESSIONALS

Un equip de professionals altament qualificats

...

Albert Palahí

Fisioterapeuta i Osteòpata
Preparador físic i Readaptador

Co-director d’SPORTCLÍNIC. És Diplomat en Fisioteràpia, Màster Oficial en Osteopatia i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. També és Antropometrista (nivell II ISAK). Ha realitzat nombrosos cursos d’extensió universitària d’entre els quals destaquen: dolor miofascial, ecografia múscul-esquelètica i Kinetic Control. Actualment realitza la formació en la tècnica osteopàtica SAT (Specific Adjusting Technique).

És professor associat de la Universitat de Girona a la Facultat d’Infermeria. Ha treballat com a fisioterapeuta i recuperador esportiu del primer equip del Girona Futbol Club i de la Unió Esportiva Llagostera. També ha estat fisioterapeuta del primer equip d’hoquei patins del GEiEG. Ha estat formador per a diverses entitats: XTEC, Inditex, i servei d’esports de la UDG.

...

Ernest Esteve

Fisioterapeuta esportiu
Preparador físic i Readaptador

Co-director d’SPORTCLÍNIC. Actualment està realitzant els estudis de doctorat sobre la pubàlgia en futbolistes a la Universitat de Girona. És Llicenciat en Educació Física i Diplomat en Fisioteràpia. També ha completat els estudis de Màster en Alt Rendiment Esportiu i Màster en Evidència Científica en Fisioteràpia.

Ha treballat com a fisioterapeuta i readaptador esportiu del primer equip del Girona Futbol Club durant més de 7 temporades. És professor associat a l’Escola Universitària de l’Activitat Física i de l’Esport (EUSES) a Salt, Girona. També col·labora com a investigador amb entitats internacionals i ha publicat articles en diferents revistes científiques de prestigi, especialment en el camp de la prevenció de lesions. Realitza comunicacions científiques en congressos internacionals i també és formador en cursos sobre rehabilitació i readaptació de lesions per diverses entitats.

...

Jordi Vicens

Preparador físic
Readaptador esportiu

Col•laborador d’SPORTCLÍNIC. Actualment està desenvolupant els estudis de doctorat a la Universitat de Girona, on investiga com l’entrenament utilitzant sobrecàrregues excèntriques pot millorar el rendiment i reduir les lesions en l’esport. És Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Strength and Conditioning per la Cardiff Metropolitan University. També ha estat certificat com a Antropometrista (nivell II ISAK).

Actualment és professor col•laborador a l’Escola Universitària de l’Activitat Física i de l’Esport (EUSES) a Salt, Girona i també professor associat a la Facultat de Medicina a la Universitat de Girona. En l’àmbit professional, ha estat involucrat amb equips de futbol professional com el Cardiff City FC o la UE Llagostera. També és docent en cursos d’extensió universitària.

...

Lluís Sala

Preparador físic i Readaptador
READAPTADOR ESPORTIU

Col•laborador d’SPORTCLÍNIC. Actualment cursa el Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (RETAN) de l’INEFC. És Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i post-graduat en Readaptació a l’Activitat Física i a l’Esport l’Escola Universitària de l’Activitat Física i de l’Esport (EUSES) a Salt, Girona.

Acumula una gran experiència en la preparació física de diferents esports com les Seleccions Espanyola i Catalana d’Esquí Alpí; i de la mà de l’empresa de Sevilla, VF Sport, ha col•laborat amb la Selecció Espanyola Absoluta de Rugbi i també amb nombrosos jugadors de 1a i 2a divisió de futbol. En els darrers anys ha desenvolupat gran part de la seva tasca professional en el futbol. Ha exercit com a preparador físic del Palamós CF, i actualment i des de fa 4 temporades és Readaptador del primer equip del Girona FC.

...

Toni Solà

Dietista-Nutricionista
Antropometrista

Col•laborador d’SPORTCLÍNIC És Doctorant en Ciències i noves Tecnologies per la UVICC i en Nutrició Humana i Qualitat del Aliments per la UIB . És Dietista-Nutricionista i Antropometrista (nivell III ISAK). També és Màster Oficial en Fisiologia Integrativa, Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments i Màster Oficial en Nutrició i Salut.

Especialista en Nutrició i l’anàlisi de la composició corporal Aplicada a l’Esport i a la clínica, responsable de la creació de serveis mèdics nutricionals a diferents clubs professionals i Personal-Sports-Nutritionist d’esportistes professionals d’entorns diversos. El seu treball també inclou la docència i la recerca en l’àmbit de la composició corporal aplicada a la nutrició clínica i esportiva, a més de dedicar-se a la investigació científica, el desenvolupament i assessorament d’empreses vinculades al món de l’alimentació i la salut

...

Carles Martínez

Podòleg


Col•laborador d’SPORTCLÍNIC, és Graduat en Podologia per la Universitat de Barcelona, Facultat de Bellvitge. Ha realitzat nombroses formacions d’entre les quals destaquen: el peu diabètic i dermatologia en podologia. També ha assistit a diferents jornades d’actualització per a podòlegs.

Acumula experiència en diversos centre i serveis de podologia realitzant estudis biomecànics de la marxa i la cursa, i també en l’elaboració de plantilles i ortesis. En la seva pràctica diària atent també consultes de quiropòdia i afeccions del peu.

...

SILVIA LÓPEZ

Dietista-Nutricionista, Antropometrista

Col•laboradora d’SPORTCLÍNIC. És graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramón Llull de Barcelona i postgraduada en Nutrició i Dietètica Aplicada a l’Activitat Física i l’Esport. També ha cursat el Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives.

També és Antropometrista (nivell I ISAK) i ha realitzat cursos d’extensió universitària d’entre els quals destaquen: nutrigenòmica per a professionals de la nutrició i prevenció en trastorns de la conducta alimentària.

...

Pedro del Campo

Fisioterapeuta
Preparador Físic

Col•laborador d’SPORTCLÍNIC. És Graduat en Fisioteràpia i també en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’Escola Universitària de l’Activitat Física i de l’Esport (EUSES) a Salt, Girona. També ha obtingut el Certificat d’Entrenador Personal (EQF Level 4) per la European Health and Fitness Association.

Actualment és futbolista professional competint a la 2a Divisió B amb la UE Olot. Ha realitzat pràctiques universitàries a la UE Llagostera i acumula experiència en l’entrenament i la preparació física en tennis i futbol.

...

Lis Bona

Administratiu